Hoofdmenu
Submenu

Syllies Kinderboeken

Syllies kinderboeken geeft een nieuwe reeks voorlees/prentenboeken uit voor kinderen tot 8 jaar. Alle delen van Flupke zijn nu beschikbaar. Het is een rijk geïllustreerd boek dat vrolijk, spannend maar ook grappig is. In een gestaag tempo volgen er meer boeken.

Online de leukste boeken van Sylvia van Herpen bekijken en kopen.

Sylvia van Herpen woont in Giessenburg. En droomde als kind om kinderboekenschrijfster te worden. En schrijft hier op haar eigen website het volgende over;

Ik wil mij graag even voorstellen.

Mijn naam is Sylvia van Herpen. Ik ben geboren te Rotterdam en woon sinds mijn jeugd in Giessenburg.

Op de lagere school kregen wij op vrijdag altijd de gedichten en verhalen van Annie M.G. Schmidt voorgelezen.

Als kind droomde ik ervan om ooit ook een kinderboekenreeks te schrijven. Een ware kinderdroom dus. Door het leven heen heb je het druk met kinderen, je werk en heb je geen tijd voor je kinderdromen. Nu ben ik gestopt met werken en dat zet je aan het denken. Wat nu? Ik vind pottenbakken leuk en beelden maken van klei en steen. Dit waren eigenlijk allemaal kinderfantasieën. Ik bedacht dat het niet alleen fantasieën hoeven te zijn, maar dat ik die ook kon laten uitkomen. Dus heb ik mij aangemeld bij het atelier in Breda. Ging naar Italië om een beeld in albast te maken, wat ik overigens erg leuk vond. In het atelier ging ik verder met het maken van beelden in klei. Maar ik ging nog een stapje verder, wat wilde ik nog meer? Ja, een kinderboekenreeks schrijven! Maar hoe is dat te realiseren?

Afbeeldingen

Cookie-instellingen