Hoofdmenu
Inspiratie en informatie voor ouders in Molenlanden
Submenu

Over ons

 

 

 

Je herkent het vast wel… waar haal je inspiratie vandaan om iets leuks te gaan doen met je kind?
Waar vind je inspiratie dichtbij huis over opvoeden en opgroeien? Waar kun je even bijpraten met andere ouders over de fase waarin jullie zitten. Peuter, kleuter of misschien al wel jong volwassene. Op al deze vragen en nog meer hebben wij, van De LimonadeBrigade, meestal wel een antwoord. Meestal…want ook wij zijn opvoeders, ouders of gewoon man/vrouw met onze eigenaardigheden. Ook wij leren nog elke dag om gewoon ‘mens’ te zijn. Kortom, De LimonadeBrigade is er voor alle ouders uit Molenlanden. Wees welkom!

Wie zijn ‘wij’?

De LimonadeBrigade is een lokaal team van ouders en professionals die allemaal samenwerken aan hetzelfde doel: ieder kind uit Molenlanden krijgt de kans om uit te groeien tot een krachtig mooi mens. Je ontmoet ons bijvoorbeeld tijdens een van onze activiteiten. Heb je een vraag die niet kan wachten? Stuur ons dan een e-mail via sara@limonadebrigade.nl

Wat doen we?

Een prachtige en pittige uitdaging zoals hierboven genoemd, vraagt om inspiratie en motivatie. We creëren daarom samen lokale inspiratiepunten van opgroeiers en opvoeders, waar we elkaar ontmoeten, leren kennen en samen met onze kinderen nieuwe dingen kunnen ontdekken. Zoals je ziet doen we dat zowel offline met activiteiten als online op dit platformDaarnaast omarmen we met elkaar bestaande en nieuwe initiatieven in Molenlanden. Bijvoorbeeld: workshops, wijkfeesten, natuur-, sport- en cultuuractiviteiten, festivals, goede doelen en zo nog veel meer! Neem eens een kijkje in onze agenda.

Wees welkom!

Zin om mee te doen? Iedereen is welkom! Maak verbinding, leg contacten, stel je vragen, doe inspiratie op of kom gezellig langs bij één van de activiteiten en spreek een teamlid aan.

Contact

Heb je een vraag of wil je meedoen met De LimonadeBrigade? Neem dan contact met ons op, we horen graag van je!

 

 

Het mooiste wat een kind kan worden is zichzelf!

 

Wil jij ook een bijdrage leveren aan De LimonadeBrigade? Zoek verbinding met ons, vinden we leuk!
 

 

 

Cookie-instellingen