Hoofdmenu
Submenu

EHBO Giessenburg

CURSUS EHBO AAN BABY’S EN KINDEREN De EHBO-vereniging Giessenburg wil een cursus EHBO aan baby’s en kinderen organiseren. Onze instructrice is volledig gediplomeerd en bevoegd om de cursus te geven.

 De cursus wordt gegeven op 3 avonden in de regio Giessenburg. Kosten voor deze cursus zijn € 100 per persoon. Wil jij als grootouder, ouder of professional in het werken met kinderen leren wat te doen wanneer jouw kind - of het kind dat aan jouw verantwoording is toevertrouwd - gewond raakt?

Je oefent de belangrijkste (levensreddende) handelingen en zo ontwikkel je meer zelfvertrouwen om in actie te komen. Ook zul je leren reanimeren. Er wordt klassikaal les gegeven in niet al te grote groepen.

Onder voorbehoud van aanmelding zal dit op de volgende dinsdag avonden zijn: 30 januari 2024, 6 februari 2024 en 13 februari 2024. Heb je interesse? Stuur even een mailtje naar : ehbo-giessenburg@live.nl Graag met vermelding van je naam en het aantal personen. We zullen je op de hoogte houden. EHBO-vereniging Giessenburg

Afbeeldingen

Cookie-instellingen