Hoofdmenu
Inspiratie en informatie voor ouders in Molenlanden
Submenu

AFGELAST!!!Workshopavond: Voorbereiden op jouw/jullie bevalling voor aanstaande ouder(s)

30-01-2024 107 keer bekeken

Begin

28-02-2024 om 19:30

Einde

28-02-2024 om 21:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Van Brederodestraat 1, Giessenburg

Het mooiste wat je je kindje en jezelf kunt geven is bewust je bevalling voorbereiden en zo bijdragen aan een soepel verloop van de bevalling. Want geboren worden en geboorte geven is intens. Etske Blom is geboortecoach. Ze werkt met het programma 'Relaxed bevallen vanuit Regie'.

Het mooiste wat je je kindje en jezelf kunt geven is bewust je bevalling voorbereiden en zo bijdragen aan een soepel verloop van de bevalling. Een realistische voorbereiding draagt bij aan een positieve beval ervaring.
Het plannen en voorbereiden van je bruiloft, vakanties e.d. is de normaalste zaak van de wereld! Waarom zou je dit dan niet doen bij je bevalling? Garantie dat de bevalling precies gaat lopen zoals gehoopt kan ik je niet geven, maar wel de Tools die jullie zelf kunnen inzetten om in regie te blijven. Ook wanneer alles opeens anders loopt!

Tijdens de Workshop voor de Limonadebrigade behandeld Etske een groot gedeelte van de eerste les van het volledige RBVR (relaxed bevallen vanuit regie) programma en geeft ze daarna nog tips mee waar jullie zelf thuis mee aan de slag kunnen.
Voor deze workshopavond moet je je aanmelden, dit kan tot 27 februari door een mail te sturen naar: sara@limonadebrigade.nl. Gratis deelname.

Op https://www.etskeblom.nl/ vind je meer informatie over wat Etske jullie heeft te bieden in haar praktijk.

Cookie-instellingen