Hoofdmenu
Inspiratie en informatie voor ouders in Molenlanden
Submenu

Ontmoeten & Spelen | Bezoek van GIGA Molenlanden | Motorische Ontwikkeling

03-01-2024 51 keer bekeken

Begin

12-01-2024 om 09:30

Einde

12-01-2024 om 11:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Van Brederodestraat 1, Giessenburg

Vandaag is de Inspiratieplek in Giessenburg weer geopend, onze eerste keer van 2024. Dieuwertje Walraven van GIGA Molenlanden organiseert deze ochtend leuke beweeg activiteiten en kan je vragen beantwoorden over bewegen, spelen en de motorische ontwikkeling. Ben jij er deze ochtend bij?

Je herkent het vast wel… waar haal je inspiratie vandaan om iets leuks te gaan doen met je kind? Waar vind je inspiratie dichtbij huis over opvoeden en opgroeien? Waar kun je even bijpraten met andere ouders over de fase waarin jullie zitten. Baby, peuter of de basisschoolleeftijd. Dat kan op de inspiratieplekken van De LimonadeBrigade in Molenlanden.

Op de inspiratieplek kan je even lekker neerploffen, kletsen, boekjes lezen, spelen met je kind, meedoen aan activiteiten, inspiratie op doen op het gebied van opgroeien, ervaringen uitwisselen met andere ouders en soms schuift er een professional aan voor een bakkie koffie. Deze inspiratieplekken zetten we op met een lokaal team van ouders en professionals omdat het ouderschap prachtig & pittig tegelijkertijd kan zijn. De LimonadeBrigade is er door en voor alle ouders in Molenlanden. Wees welkom!

Cookie-instellingen