Hoofdmenu
Inspiratie en informatie voor ouders in Molenlanden
Submenu

Ontmoeten & Spelen | Muziek maken met Willem van Zoelen

30-10-2023 130 keer bekeken

Begin

24-11-2023 om 09:30

Einde

24-11-2023 om 11:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Van Brederodestraat 1, Giessenburg

Vandaag komt Willen van Zoelen langs op de inspiratieplek in Giessenburg voor een muzikale ouder-kind activiteit. Hoe tof is het om samen met je kindje muziek te maken en te genieten. Wees welkom en wandel gewoon naar binnen.

Je herkent het vast wel… waar haal je inspiratie vandaan om iets leuks te gaan doen met je kind? Waar vind je inspiratie dichtbij huis over opvoeden en opgroeien? Waar kun je even bijpraten met andere ouders over de fase waarin jullie zitten. Baby, peuter of de basisschoolleeftijd. Dat kan op de inspiratieplekken van De LimonadeBrigade in Molenlanden.

Op de inspiratieplek kan je even lekker neerploffen, kletsen, boekjes lezen, spelen met je kind, meedoen aan activiteiten, inspiratie op doen op het gebied van opgroeien, ervaringen uitwisselen met andere ouders en soms schuift er een professional aan voor een bakkie koffie. Deze inspiratieplekken zetten we op met een lokaal team van ouders en professionals omdat het ouderschap prachtig & pittig tegelijkertijd kan zijn. De LimonadeBrigade is er door en voor alle ouders in Molenlanden. Wees welkom!

Cookie-instellingen