Hoofdmenu
Inspiratie en informatie voor ouders in Molenlanden
Submenu

Ontmoeten & Spelen

28-08-2023 199 keer bekeken

Begin

10-11-2023 om 09:30

Einde

10-11-2023 om 11:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Giessenburg, Van Brederodestraat 1

Niks extra's op de agenda, lekker kletsen & verbinden en voor de kinderen altijd wat leuks om samen te doen. Zien wij jullie deze ochtend? Kom gezellig binnenwandelen, de koffie en thee staan klaar!

Je herkent het vast wel… waar haal je inspiratie vandaan om iets leuks te gaan doen met je kind? Waar vind je inspiratie dichtbij huis over opvoeden en opgroeien? Waar kun je even bijpraten met andere ouders over de fase waarin jullie zitten. Baby, peuter of de basisschoolleeftijd. Dat kan op de inspiratieplekken van De LimonadeBrigade in Molenlanden.

Op de inspiratieplek kan je even lekker neerploffen, kletsen, boekjes lezen, spelen met je kind, meedoen aan activiteiten, inspiratie op doen op het gebied van opgroeien, ervaringen uitwisselen met andere ouders en soms schuift er een professional aan voor een bakkie koffie. Deze inspiratieplekken zetten we op met een lokaal team van ouders en professionals omdat het ouderschap prachtig & pittig tegelijkertijd kan zijn. De LimonadeBrigade is er door en voor alle ouders in Molenlanden. Wees welkom!

Cookie-instellingen