Hoofdmenu
Inspiratie en informatie voor ouders in Molenlanden
Submenu

Mini festival opening Inspiratieplek Giessenburg

28-08-2023 28 keer bekeken

Begin

01-09-2023 om 09:30

Einde

01-09-2023 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Giessenburg, Van Brederodestraat 1

Kom kijken en genieten! Leuke activiteiten voor de jongste kinderen, maak kennis met een aantal inspirerende partners uit Molenlanden over opvoeden & opgroeien en natuurlijk een hapje en een drankje!

Je herkent het vast wel… waar haal je inspiratie vandaan om iets leuks te gaan doen met je kind? Waar vind je inspiratie dichtbij huis over opvoeden en opgroeien? Waar kun je even bijpraten met andere ouders over de fase waarin jullie zitten. Baby, peuter of de basisschoolleeftijd. Dat kan op de inspiratieplekken van De LimonadeBrigade in Molenlanden.

Op de inspiratieplek kan je even lekker neerploffen, kletsen, boekjes lezen, spelen met je kind, meedoen aan activiteiten, inspiratie op doen op het gebied van opgroeien, ervaringen uitwisselen met andere ouders en soms schuift er een professional aan voor een bakkie koffie. Deze inspiratieplekken zetten we op met een lokaal team van ouders en professionals omdat het ouderschap prachtig & pittig tegelijkertijd kan zijn. De LimonadeBrigade is er door en voor alle ouders in Molenlanden. Wees welkom!

Cookie-instellingen