Hoofdmenu
De limo speelboxSpeel samen eens met iets anders!
Submenu

Speelbox

Als ouder herken je het vast wel: hoe kan je nou weer eens samen met je kind spelen. Soms zijn je kinderen wel uitgespeeld met hun eigen speelgoed. Hoe fijn is het dan, dat je tijdelijk ‘nieuwe’ speelactiviteiten kunt huren die jullie samen kunnen uitproberen?

 

Unieke Speelbox voor kinderen van 2-12 jaar

De Limo Speelbox is gevuld met materialen voor verschillende activiteiten inclusief een handige beschrijving. Je kan samen met je kind(eren) binnen of buiten aan de slag. Met K’nex, magnetische tekenborden, geheimschrift of een ballonraket, waarbij niet één box hetzelfde is. Laat je verrassen met materialen en spelletjes  voor binnen en buiten en ontdek samen met je kind hoe leuk deze onverwachte ontdekkingen kunnen zijn. Superleuk toch!

Voor elke leeftijd een andere box

De Speelboxen zijn er voor kinderen in de leeftijd van 2-4 jaar, 4-6 jaar en 6-12 jaar. Er zijn verschillende versies in deze leeftijdscategorieën. Je kunt per gezin 1 box huren binnen een leeftijdscategorie en twee boxen in totaal. Dus bijvoorbeeld een box voor jouw 3-jarige kind en een voor een 7 jarige.

 

Een speelbox lenen?

Je kunt de box voor twee weken huren. Als dit goed bevalt, huur je er daarna nog een.
We vinden het fijn als je de box reserveert. Dit kan tot en met maandag 21.00 uur, voor de uitleen van de woensdag of de vrijdag erna.
Hierbij geldt. Op = Op.

Kosten Limo speelbox

Voor het huren van de Limo Speelbox koop je ter plaatse een strippenkaart van € 5,00 voor 5 strippen. Per box gebruik je 1 strip.

Speelbox ophalen & inleveren

Je kan de box ophalen of inleveren op woensdag van 10- 12 uur of vrijdag van 10 tot 12 uur. Op het formulier geef je aan op welke dag je hem komt ophalen. Inleveren doe je na een of twee weken ook weer op een van deze dagen. Ophalen op woensdag en terugbrengen op vrijdag is dus een mogelijkheid, of andersom. 

Reserveer hier je speelbox!

Zijn alle boxen uitgeleend? Geen nood, dan zetten we je naam op de lijst voor de eerstvolgende keer. Per e-mail houden we je op de hoogte van de beschikbaarheid.

Vragen? We helpen je graag!

Organisaties

Ben jij een organisatie, of onderdeel van een organisatie die met meerdere kinderen of gezinnen werkt? Organisaties mogen 3 speelboxen lenen per keer, per groep of begeleider. Willen jullie meer weten over de precieze afspraken, neem dan eens contact met ons op via speelbox@limonadebrigade.nl .

Speciale vakantie speelboxen

In de vakanties hebben we ook DOELAB Special Speelboxen. Deze worden gemaakt in samenwerking met een bijzondere kunstenaar, een museum of… laat je verrassen. Deze zijn alleen te lenen in de vakantie.

Cookie-instellingen