Hoofdmenu

Zwemmen in het Caribabad

129 keer bekeken 0 reacties

Het Caribabad is het zwembad van Gorinchem. Voor heel het gezin is het een leuke activiteit voor een dagje uit. Naast vrij zwemmen en zwemlessen is er zelfs speciaal voor de aller jongste kinderen Peuter en Baby zwemmen. Kijk op de website van het Caribabad voor meer informatie.

Soort activiteit

Binnen
Buiten
Sport & spel

Leeftijd

Hele gezin

Zin in een dag vol plezier en ontspanning? In het recreatiebad van Caribabad zal iedereen zich uitstekend vermaken. Ons tropische zwemparadijs met glijbanen, bubbelbaden en nog veel meer biedt genoeg vertier voor zowel waterratten als liefhebbers van ontspanning.

Baby & Peuter zwemmen

Voor je kindje is alles nieuw. Tijdens de speciale uren voor Baby & Peuter zwemmen leren we je kindje al vroeg om zich ontspannen te bewegen. Door het zwemmen worden bovendien het spierstelsel en de ademhalingsorganen versterkt.

Wat is het

Tijdens het Baby & Peuter zwemmen laten we kinderen vanaf 12 weken kennis maken met spelen en bewegen in water. Samen met je kind doe je spetter-, spring-, drijf- en onderwater-oefeningen in water met een temperatuur van 32°C. We creëren een geruststellende omgeving door rustig aan te doen en kinderliedjes te zingen. Je zult merken dat je kind zichzelf zal ontspannen.

Waarom doen

Het zwemmen draagt op een positieve manier bij aan de ontwikkeling van het kind, zowel op sociaal als lichamelijk vlak:

  • Het versterkt de band tussen de ouder en kind.
  • De ademhalingsorganen van het kind worden versterkt.
  • Het spierstelsel van het kind wordt sterker.
  • Het kind breidt zijn bewegingspatroon uit.
  • Je kind leert contact maken met andere kinderen.

 

Hoe ziet een les er uit

Door onze jarenlange ervaring verloopt het zwemmen voor de kleintjes zo aangenaam mogelijk. We laten je vijf minuten voor aanvang van de les samen het water in gaan, zodat je kindje rustig kan wennen. Vervolgens doen jullie, onder begeleiding van de instructeur/instructrice, gedurende 25 minuten verschillende oefeningen. Na afloop heb je de mogelijkheid om nog 5 minuten zelf samen te oefenen en te spelen.Bron: Caribabad Gorinchem

Afbeeldingen

Waarderen

0 (0 waarderingen)

0  reacties

Cookie-instellingen