Hoofdmenu

Smullen bij Proeverz

387 keer bekeken 0 reacties

Als familie begrijpen wij als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om een kindvriendelijke horecagelegenheid te vinden. Zoek niet verder: kinderen die vragen worden bij Proeverz nooit overgeslagen!

Soort activiteit

Eten/drinken

Leeftijd

Hele gezin

We hebben niet alleen een speciaal kindermenu met verrukkelijke snacks maar ook het leukste speelgoed. De kleinste proevertjes hoeven bij ons geen moment stil te zitten. In onze speelhoek kunnen ze tussen al het lekkers door met de blokken of met het winkelwagentje spelen, of ons iconische Topper Speciaal broodje proberen na te maken in het kinderkeukentje – nou ja, met heel veel fantasie in plaats van echte ingrediënten, dan! Zorgeloos genieten voor iedereen, dus. Je hebt er geen kind aan!

Al sinds de start van ons bedrijf doen wij ons uiterste best om een unieke beleving te creëren voor onze gasten. Om dit te verwezenlijken is het belangrijk om écht te luisteren naar je gasten en hun wensen. Al snel merkten wij dat er vraag was naar een plek waar mensen, van jong tot oud, gezellig samen konden komen lunchen. Een plek waar de bediening je herkent én erkent. Een plek waar elke dag met passie wordt gewerkt. Daarom besloten wij om geleidelijk, broodje voor broodje, de overstap te maken van ijssalon naar lunchroom Proeverz: dé lunchroom van Gorinchem, waar jouw beleving het allerbelangrijkste is en waar we altijd nét een stap extra zetten voor jouw smaak en beleving. En dit bleek de juiste stap te zijn toen wij in 2020 werden uitgeroepen tot Beste Lunchroom van Nederland! Daar zijn we best trots op.

Kom snel, met het gehele gezin, proeven in het Piazza centrum in Gorinchem.

Team Proeverz

Afbeeldingen

Waarderen

0 (0 waarderingen)

Op de kaart

Een momentje...
Cookie-instellingen