Hoofdmenu

Mindful Present

502 keer bekeken

In een druk en dynamisch leven is het een flinke opgave om in balans te blijven. Om werkelijk te voelen waar jouw grenzen liggen en te voelen wat jij nodig hebt.

Categorie

Ontspanning
Mentale ontwikkeling

Word jij ook geleefd door alle dingen op je to-do lijstje? Wil je aan allerlei verwachtingen voldoen en leg je de lat hoog voor jezelf? Zit je hoofd soms vol met piekergedachten? Of heb je het gevoel dat het leven aan je voorbij gaat en wil je meer genieten? Ben je bereid om op een nieuwe manier naar je automatische patronen te kijken? Dan is mindfulness wat voor jou! 

Mindfulness betekent: met aandacht aanwezig zijn in het hier en nu zonder te oordelen. Bij mindfulness richten we onze aandacht op het huidige moment, want: waar je aandacht is, daar ben je. Mindfulness is dus een oefening in aandacht en opmerkzaamheid met een vriendelijke en nieuwsgierige houding naar jezelf toe. Door het beoefenen van mindfulness leer je de signalen van je lichaam en je geest beter kennen. Je vergroot jezelfkennis en leert om beter te voelen wat je nodig hebt.

www.mindful-present.nl

Afbeeldingen

Cookie-instellingen