Hoofdmenu

Osteopathie van Sas

180 keer bekeken

Osteopathie is voor Nederlandse begrippen een vrij nieuwe geneeswijze.

Categorie

Fysieke ontwikkeling

In de Verenigde Staten wordt deze geneeswijze al tientallen jaren succesvol toegepast. Veel mensen hebben baat bij behandeling door een osteopaat. De lijst van klachten waarbij een osteopaat kan helpen is omvangrijk.
Volwassenen, maar ook steeds meer ouders met baby’s en kinderen met acute of chronische lichamelijke klachten vinden hun weg naar een osteopaat. Het aantal behandelingen in Nederland neemt dan ook behoorlijk toe. Ondanks de sterk toenemende belangstelling voor osteopathie, weten veel mensen nog steeds niet wat osteopathie is.

Anneke van Sas, osteopaat bij Praktijk voor Osteopathie Anneke van Sas, is een zeer ervaren behandelaar. Osteopathie kan diverse klachten verhelpen.  En dat kan ook al bij baby’s en kinderen. Er zijn een aantal veelvoorkomende klachten waarmee ouders met hun baby, peuter of kleuter bij een osteopaat terecht kunnen. Zo worden in Anneke’s praktijk aan het Kazerneplein in Gorinchem baby’s en peuters met klachten zoals slaapproblemen, buikklachten, obstipatie, voorkeursligging, afvlakking van de schedel, KISS, KIDD, oor- en bijholteontstekingen, ADHD, ADD, hoofdpijn, buikpijn, dyslexie, dyscalculie, leerproblemen, concentratieproblemen, scoliose, heupklachten, groeipijn, rugklachten, gewrichtsklachten of zindelijkheidsklachten behandeld.

Ook oudere kinderen en uiteraard volwassen kunnen bij de praktijk terecht. Kijk op de website van Osteopathie van Sas voor meer informatie.

Specialisatie:

Fysieke ontwikkeling

Website:

www.osteopathievansas.nl

Afbeeldingen

Cookie-instellingen