Hoofdmenu

Jong JGZ

30 keer bekeken

Jeugdgezondheidszorg: Jong JGZ

Categorie

Ouderschap

Kinderen die gezond groot worden en veilig opgroeien: dat wil toch iedereen? Jong JGZ biedt gratis professionele ondersteuning aan alle kinderen en jongeren in Zuid-Holland Zuid. Vanaf de zwangerschap tot de leeftijd van achttien jaar kijken we mee met de groei en ontwikkeling van je kind. Dat doen we tijdens contactmomenten op het consultatiebureau of op school. Onze jeugdartsen, verpleegkundigen en (dokters)assistenten wegen, meten, nemen oog- en gehoortesten af en vaccineren op de juiste momenten.

Je kunt bij ons terecht voor vragen en advies

Maar we doen nog veel meer: een gepassioneerd team van zorgprofessionals en opvoedingsdeskundigen staat altijd voor je klaar wanneer je tegen uitdagingen aanloopt bij het gedrag, de gezondheid of ontwikkeling van je kind. Of bij onzekerheden over het ouderschap, de opvoeding of verzorging. We weten als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om op te groeien. Daarom kunnen jongeren vanaf twaalf jaar ook zelf bij ons aankloppen. We denken graag met je mee!

Specialisatie: jeugdgezondheidszorg

Maandelijks vragenuurtje met jeugdverpleegkundige Ellen de Klein van JongJGZ bij De LimonadeBrigade

Vanaf 23 maart is Ellen de Klein van JongJGZ 1 keer per maand aanwezig van 10:30-11.30. Gedurende dit uurtje kunnen jullie allerlei vragen stellen die betrekking hebben op jullie kindje. Dit kan bijvoorbeeld gaan over slaapproblemen, zindelijk worden, de peuterpuberteit, bezoek aan de peuteropvang, de spraaktaalontwikkeling van je kind of net waar je op dat moment mee zit of behoefte aan hebt. Houd de agenda in de gaten voor de exacte data.

 

 

Specialisatie:

Ouderschap

Website:

www.jongjgz.nl

Afbeeldingen

Cookie-instellingen