Hoofdmenu

Jij training & Coaching | Coaching voor volwassenen

30 keer bekeken

Durf je het aan naar jezelf te kijken? Te zien wat er te doen is, vanuit jouw situatie? Niet langer te wachten maar aan de slag gaan met jezelf; ongeacht wat je hebt meegemaakt en waar je misschien nog in zit…!

Categorie

Mentale ontwikkeling

Het leven kan soms overweldigend zijn; er komt er van alles op je pad.  Je hebt ermee te dealen. Het is belangrijk is dat je in balans bent, blijft of komt, zodat er een gezond evenwicht is. Voor de één is dit een natuurlijk proces voor de ander is het hard werken. Dit heeft met heel veel factoren te maken, is voor iedereen anders; logisch, want jij bent JIJ!

Als je het wil, is de tijd rijp om op onderzoek uit te gaan en te zien wat maakt dat je doet wat je doet. Ontdekkingen die leiden tot inzichten waar je naar op zoek bent.  Er gaat iets veranderen waardoor je misschien milder wordt naar jezelf of wat leidt tot acceptatie. Of juist een actieve verandering door patronen te doorbreken, iets aan te gaan wat je nooit eerder kon, durfde of wilde, te oefenen met nieuw gedrag. Dit kan betrekking hebben op je werk of je privé omgeving; eigenlijk kan je dit tegenkomen in je hele leefomgeving.

Jij  training en coaching is er voor jou, voor een ander, voor kleine groepen of teams. Waarbij jij iets kan doen om jezelf te ontmoeten, een situatie te veranderen, ervaringen te delen en te verweven in je leven.

Meer weten: www.jijtrainingencoaching.nl

Specialisatie:

Mentale ontwikkeling

Website:

www.jijtrainingencoaching.nl

Afbeeldingen

Cookie-instellingen