Hoofdmenu
Inspiratie en informatie voor ouders in GorinchemGezellig andere ouders en kinderen ontmoeten, ervaringen delen en misschien wel nieuwe vriendschappen sluiten. Doe daarnaast inspiratie op om je kind beter te leren kennen.
Submenu

PeuterCafé | Klimmen en klauteren

13-04-2022

Begin

04-05-2022 om 10:00

Einde

04-05-2022 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Tijdens het PeuterCafé van woensdag 4 mei kunnen de kinderen heerlijk klimmen en klauteren. Er zijn diverse attributen aanwezig waar de kleintjes zich mee kunnen vermaken.

Elk PeuterCafé is een gezellige dolle boel met andere ouders en peuters. Ben je een vader of moeder met jonge kinderen, dan is het PeuterCafé er voor jou!

Iedere woensdag hebben we een leuke, interessante activiteit om samen te doen en kun je samen met je peuter komen spelen. Maandelijks komt een deskundige meer vertellen over een opvoedthema, kletsen of iets doen. Kijk op de kalender voor actuele informatie of volg onze Facebook pagina. Gewoon langskomen en je laten verrassen is ook leuk!

Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening. Aanmelden is niet nodig, loop gezellig binnen.

Cookie-instellingen