Hoofdmenu
Inspiratie en informatie voor ouders in GorinchemGezellig andere ouders en kinderen ontmoeten, ervaringen delen en misschien wel nieuwe vriendschappen sluiten. Doe daarnaast inspiratie op om je kind beter te leren kennen.
Submenu

PeuterCafé | Go! Kindercoach

13-04-2022

Begin

11-05-2022 om 10:00

Einde

11-05-2022 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Op woensdagochtend 11 mei van 10.00 – 12.00 is kindercoach Nathalie Deijs van Go! Kindercoach aanwezig in het PeuterCafé.

Kost het opvoeden veel energie, loopt het even niet soepel in het gezin en zijn je opties op? Of, zit je kind niet lekker in zijn of haar vel, ontwikkelt je kind een negatief zelfbeeld en/of faalangst? Go! Kindercoach kan hulp bieden. Als kinderen en daardoor ook hun ouders niet goed in hun vel zitten kan dit op langere termijn  problemen, struggles of strijd veroorzaken. Wanneer zo’n fase in de opvoeding (te) lang duurt, kost opvoeden veel energie en voor je het weet kom je in een negatieve spiraal terecht.

Nathalie is kindercoach voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en biedt indien gewenst ook ouderbegeleiding. Met kinderen werken, hen iets leren en zorgen dat zij gelukkig zijn is wat zij graag doet. Nathalie brengt graag samen met ouder(s) en kind(eren) het gezin weer in balans.

Woensdag 11 mei is Nathalie aanwezig tijdens het PeuterCafé in de LimonadeBrigade. Jullie zijn welkom met alle vragen die jullie hebben over het wel en wee van jullie kinderen en met mogelijke struggles die jullie ondervinden bij het opvoeden van jullie kinderen.

Cookie-instellingen