Hoofdmenu
Inspiratie en informatie voor ouders in GorinchemGezellig andere ouders en kinderen ontmoeten, ervaringen delen en misschien wel nieuwe vriendschappen sluiten. Doe daarnaast inspiratie op om je kind beter te leren kennen.
Submenu

Ouder-Kind Inloop Rozenobel | Verkeerseducatie en -veiligheid

13-04-2022

Begin

27-05-2022 om 09:30

Einde

27-05-2022 om 11:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Op vrijdagochtend 27 mei hebben we tijdens de Ouder Kind Inloop in Wijkcentrum Rozenobel van 9.30-11.30 bezoek van Peter van der Laarse van Heerintverkeer.

Peter heeft een zelfstandige onderneming onder de naam Heerintverkeer.  Met zijn jarenlange ervaring met ‘verkeer’ bij Verkeerspolitie Rotterdam en door middel van praktijklessen ‘verkeer’ in het gehele basisonderwijs in de provincie Zuid-Holland is het zijn missie scholen, ouders en gemeente te helpen met het veiliger maken van de schoolomgeving. En daarmee de verkeersveiligheid van kinderen die deelnemen aan het verkeer te vergroten.

Op vrijdag 27 mei vertelt Peter graag meer over zijn onderneming en is er ruime gelegenheid allerlei vragen aan hem te stellen met betrekking tot verkeerseducatie aan en verkeersveiligheid van jullie kinderen. Deze samenwerking tussen de LimonadeBrigade en Peter van Heer in ’t Verkeer heeft tevens een veelzijdige verkeersbox opgeleverd, met attributen en speelgoed die kunnen worden ingezet tijdens (verkeers)activiteiten van de LimonadeBrigade.

Cookie-instellingen