Inspiratie en informatie voor ouders in GorinchemGezellig andere ouders en kinderen ontmoeten, ervaringen delen en misschien wel nieuwe vriendschappen sluiten. Doe daarnaast inspiratie op om je kind beter te leren kennen.
Submenu

MamaCafé | Babyspa

13-04-2022 153 keer bekeken

Begin

06-05-2022 om 10:00

Einde

06-05-2022 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Vrijdag 6 mei is Sharon Resseler van Baby Spa Sana uit Culemborg aanwezig in het MamaCafé. Van 10:00 tot 12:00 uur komt zij jullie van alles over haar baby spa vertellen, laten zien en ervaren.

In 2020 is Sharon haar eigen privé Baby Spa Sana gestart om meer te kunnen betekenen voor baby’s en hun ouders. Bij Baby Spa Sana kom je heerlijk tot rust samen met jouw baby. Alle sessies zijn privé, persoonlijk en op maat. Floaten/hydrotherapie -ofwel bewegen in warm water- is heerlijk ontspannend voor je kleintje en heeft veel voordelen. Er zijn verschillende floatsessies geschikt voor baby’s vanaf twee weken tot ongeveer 1 jaar oud.

Deze ochtend is Sharon in het MamaCafé om jullie van alles te vertellen over wat een baby spa inhoudt, welke drijfmiddelen er zijn en hoe zo’n sessie er uitziet. Ook neemt zij allerlei spulletjes mee zodat jullie zelf kunnen zien en ervaren hoe fijn een sessie in de baby spa kan zijn. Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar het MamaCafé of kijk voor meer informatie op  https://babyspasana.nl/.

 

Cookie-instellingen