Inspiratie en informatie voor ouders in GorinchemGezellig andere ouders en kinderen ontmoeten, ervaringen delen en misschien wel nieuwe vriendschappen sluiten. Doe daarnaast inspiratie op om je kind beter te leren kennen.
Submenu

Eigenaresse Privé Baby Spa Sana komt langs in het MamaCafé

16-11-2021 324 keer bekeken

Begin

16-11-2022 om 18:00

Einde

16-11-2022 om 18:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Op vrijdagochtend 19 november komt Anita van der Vlist, lactatiekundige en draagdoekconsulente van Kraamzorg de Waarden, van 10 – 12 uur in het MamaCafé om vragen te beantwoorden over borstvoeding en draagdoeken.

Ben je zwanger of net bevallen en heb je vragen over borstvoeding? Anita’s missie is om met je mee te denken over het voeden van je kindje binnen jullie wensen en mogelijkheden. Waarom zou je kiezen voor borstvoeding, wat zouden handige tips zijn bij de start en het volhouden van borstvoeding? Welke rechten heb je met betrekking tot borstvoeding op je werk en hoe doe je dat praktisch? Al deze vragen en alle vragen die je zelf hebt kun je stellen aan Anita deze ochtend. Ze zal ook vertellen over wat een lactatiedeskundige is en wanneer je haar of een van haar collega’s kunt inschakelen.

Anita neemt deze ochtend ook enkele draagdoeken mee, mochten jullie daar ook nog vragen over willen stellen.

Gezellig andere moeders ontmoeten, handige opvoedtips uitwisselen of nieuwe vriendschappen sluiten. Het kan allemaal op vrijdagochtend samen met je kindje! De gastvrouw of professional beantwoordt vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante thema’s en kun je even je vraag kwijt.

Ben je zwanger of moeder met jonge kinderen, dan is het MamaCafé er voor jou. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening.

Het MamaCafé is op vrijdagochtend van 10 – 12 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl

Cookie-instellingen