Hoofdmenu

Creatieve lessen van Marleen van Zwienen

549 keer bekeken

Marleen van Zwienen geeft in haar Atelier Gorinchem creatieve lessen aan jong en oud. Marleen zorgt er voor dat iedereen groeit in de onderwerpen en vaardigheden die bij hem of haar passen. Een echte talentontwikkelaar dus!

Categorie

Ontspanning

Bij Atelier Gorinchem wordt gewerkt met allerlei technieken en materialen. Voor de onderwerpen kun je veel van je eigen fabtasie gebruiken, maar Marleen leert je ook op welke manier je het beste kunt beginnen of hoe je verder kunt ontwikkelen.

Ja, ik wil meer weten over Atelier Gorinchem!

Marleen is geboren in Rotterdam en in 2007 verhuisd naar Gorinchem.

Na de middelbare school heeft Marleen de Modevakschool gevolgd en deze opleiding aangevuld tot ‘Docent Modevakschool’. Aan de Open Universiteit heeft ze bedrijfskunde gestudeerd en haar doctoraal behaald. Ook heeft ze een opleiding tot Meester Gezel Glasblazen in Leerdam afgerond. Naast tal van korte cursussen hebben alle opleidingen haar gevormd tot wat zij nu is een Beeldend Kunstenaar. Creatief verbindend eigenzinnig en een duizendpoot.

Marleen is de drijvende kracht achter een aantal Gorcumse projecten zoals Senioren Atelier. Jeugd Atelier en Kunst Dialoog. 

Naast bovengenoemde activiteiten is zij bovenal ‘Beeldend Kunstenaar’.  Hierbij werkt zijn  voornamelijk met glas, textiel of in de combinatie glas in textiel.

Ja, ik wil Marleen beter leren kennen! 

 

 

Afbeeldingen

Waarderen

0 (0 waarderingen)
Cookie-instellingen