Hoofdmenu

Stille Levens, kenniscentrum babysterfte

17 keer bekeken

Het overlijden van een baby heeft vaak een langdurige impact op het leven van ouders. Stille Levens ondersteunt ouders die nu of in het verleden te maken krijgen met het overlijden van hun baby. Voor veel situaties en problemen waar je als ouder tegenaan loopt, hebben zij brochures gemaakt.

Interessant voor ouders

Gedrag en emoties
Ouderschap

Leeftijd

Volwassenen

Ook biedt Stille Levens informatie over rouw en is er een muziekoverzicht via Spotify te beluisteren. Voor het maken van keuzes rondom afscheid, werk of het creƫren van herinneringen bieden zij een totaalbeeld aan handige websites.

Ook voor zorgverleners hebben ze informatie. Voor hen is het begeleiden van ouders die te maken krijgen met babysterfte geen gemakkelijke taak. Soms blijken zij niet voldoende in staat of ervaren om de juiste begeleiding te bieden. Stille Levens biedt daarom zorgverleners betrouwbare praktijkinformatie aan. Deze praktijkinformatie is samengesteld door ouders en geboortezorgprofessionals.

Stille Levens heeft een brochure gemaakt genaamd 'Zwangerschap na het verlies van je baby'.  Je kunt deze hier vinden: https://t.co/qhUALJD8yr

Hoe heb jij de zwangerschap na het overlijden van je baby ervaren? Verbind met elkaar op het Instagram-account van Stille Levens: https://t.co/cqyyQIdjpn

Meer informatie op www.stillelevens.nl

 

Waarderen

0 (0 waarderingen)
Cookie-instellingen