Hoofdmenu

Tips voor op reis

16 keer bekeken

Of je nu in Frankrijk, op de Veluwe of in eigen tuin vakantie viert; samen spelletjes spelen is iets waar je tijdens de vakantie echt de tijd voor hebt. We hebben wat inspiratie voor spelletjes op reis en tips voor onderweg voor je op een rijtje gezet.

Interessant voor ouders

Ontspanning

Leeftijd

Hele gezin

Verzamel herinneringen in reisjournal
Zoek elke keer een mooi voorwerp als je ergens bent, zoals een mooie steen of bloem. Zo verzamel je allemaal herinneringen aan je mooie reis. Neem een boekje mee en plak je herinneringen hierin!

Volg de route
Maak voor dat je vertrekt een kopie van de routekaart en laat je kids zelf de route mee volgen, wegen bekijken en (provincie) grenzen ontdekken.

Spelletjes

50 grappige spellen voor onderweg (8 – 12 jaar)Geen verveling meer in de auto, het vliegtuig of de trein! De 50 afwisselende spelletjes zorgen voor veel gezelligheid onderweg. En de kaarten passen in elke koffer! Veel plezier met raden, rekenen, nadenken, spelen en verhalen verzinnen… en een goede reis!

Ligretto Kids (5+)
Klaar voor een potje chaotische hilariteit? Ligretto kids is een spelletje waarbij het de kunst is om zo snel mogelijk je kaarten weg te spelen. Een supersnel (paar minuutjes!) en leuk spelletje!

De drie kleine biggetjes (3 – 6 jaar)
Kun jij de biggetjes helpen hun huis te bouwen?
Maar kijk uit voor de wolf!

Waarderen

0 (0 waarderingen)
Cookie-instellingen