Ingrediƫnten:
*Voor 4 toetjes:
*250 g mascarpone
*250 ml verse slagroom
*2 el suiker
*een paar druppels gele kleurstof (bijvoorbeeld citroengeel)
*een pak chocoladekoekjes (of chocoladecake)
*8 marshmallows
*chocolade-decoratiestift
Bereidingswijze:
Klop de slagroom samen met 2 el suiker stijf en meng met een spatel de mascarpone hierdoor. Voeg een paar druppels gele kleurstof toe aan dit mengsel en roer goed door.
Pak 4 glaasjes. Doe in elk glaasje een laag van het gele mengsel. Verkruimel de chocoladekoekjes/chocoladecake en leg een royale laag van de stukjes koek/cake in ieder glas.
Schep hier bovenop weer een laagje van het mascarpone-slagroommengsel.
Leg twee marshmallows op ieder glaasje, dit worden de ogen. Zet met een chocolade-decoratiestift een ronde stip op iedere marshmallow.
Je Halloween-toetje is nu klaar. Griezelig lekker!
Bronvermelding: