Hoofdmenu

Wijkcentrum Rozenobel, ontmoetingspunt in de Haarwijk.

332 keer bekeken

De Rozenobel is het centrale ontmoetingspunt in de Gorinchemse Haarwijk. Het is de plek waar activiteiten voor verschillende doelgroepen uit de wijk maar ook buiten de Haarwijk plaatsvinden, wees welkom. Daarnaast vindt er iedere vrijdag vanuit de LimonadeBrigade de Ouder Kind Inloop plaats.

Interessant voor ouders

Opvoeden
Voeding
Ontspanning
Bewegen
Gedrag en emoties
Ouderschap
Relaties
Veiligheid
Duurzaamheid
Zorg goed voor jezelf
Zorg goed voor de wereld om je heen
Zwangerschap
Shopping
Boekentips

Leeftijd

Hele gezin
Volwassenen

Wijkcentrum de Rozenobel, Dukatenplein 2, Gorinchem.

Hier kun je andere mensen uit je wijk ontmoeten, samen dingen ondernemen, en is er de ruimte om eigen activiteiten op te zetten. Wijkcentrum Rozenobel wil bijdragen aan de volgende drie doelen: participatie, sociale cohesie en acceptatie en respect. Het complete programma van de Rozenobel vind je op www.rozenobel.nl, of te volgen op Instgram en Facebook.

Iedere vrijdag, vindt er tussen 9.30 uur en 11.30 uur de Ouder Kind Inloop van de LimonadeBrigade plaats in de Rozenobel. Kletsen met andere moeders, koffie of thee drinken, lekker spelen met je kleintje, het kan iedere week bij de Ouder Kind Inloop.

Iedere vrijdag hebben we een leuke, interessante activiteit om samen te doen. Twee keer per maand komt een deskundige meer vertellen over een opvoedthema, kletsen, of wat doen . Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening. Aanmelden is niet nodig, loop gezellig binnen.

Wil je meer weten over de activiteiten die De Limonadebrigade in de Rozenobel iedere vrijdag organiseerd, hou dan de agenda op onze website in de gaten.

Afbeeldingen

Waarderen

0 (0 waarderingen)
Cookie-instellingen