Hoofdmenu
Agenda
Submenu

Hoogbegaafd Geluk Café :Baby's, peuters en kleuters, ontwikkelingsvoorsprong of hoogbegaafdheid

30-01-2024

Begin

07-02-2024 om 19:15

Einde

07-02-2024 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Woensdagavond 7 februari komt Sabine Hessels naar de LimonadeBrigade om ouders (verzorgers) van (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen de gelegenheid te bieden om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Ken je die kinderen die kort na de geboorte al wijs de wereld inkijken? Alsof ze je al vragend aankijken en alles willen weten, ze observeren je. En dan heb je ineens een pittige peuter, die meer wil weten dan Google je kan beantwoorden. En dan mogen ze eindelijk naar school. Maar bestaan hoogbegaafde kleuters eigenlijk wel?

 Er is ruimte om vragen te stellen, twijfels te delen en met elkaar in gesprek te gaan. Het kan heel helpend zijn om andere ouders te spreken en te horen; hun verhaal, je eigen verhaal en de uitdagingen die elke ouder en elk hoogbegaafd kind tegenkomen. Sabine, moeder van 4 hoogbegaafde kinderen, is ervaringsdeskundige en weet daarom als geen ander hoe enorm waardevol het kan zijn om ouders te ontmoeten die in een soortgelijke situatie zitten.

Het Hoogbegaafd Geluk Café vindt plaats op woensdagavond 7 februari in de bibliotheek aan de Groenmarkt in Gorinchem. Vanaf 19.15 uur zijn ouders welkom. De avond start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Toegang is gratis. Voor de koffie/thee vragen we een kleine bijdrage. Je kunt je aanmelden via: hoogbegaafdgeluk@outlook.com.

Cookie-instellingen