Hoofdmenu
Agenda
Submenu

Mama Café, Etske Blom, geboortecoach, over relaxed bevallen vanuit regie

10-01-2024

Begin

02-02-2024 om 10:00

Einde

02-02-2024 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Ik ben Etske Blom en geef het programma ‘Relaxed bevallen vanuit Regie’. Vandaag komt Etske hier iets over vertellen.

Ik ben Etske Blom en geef het programma ‘Relaxed bevallen vanuit Regie’.

Na mijn eigen bevallings ervaringen wist ik, hier wil ik wat mee. Tijdens mijn gehele carrière ben ik bezig geweest om mensen in hun kracht te zetten. Ik vind het geweldig om dit nu bij vrouwen en hun partner voor elkaar te krijgen, zodat ze vol zelfvertrouwen de bevalling ingaan.

De huidige cijfers liegen er niet om, 10 tot 20 procent van de vrouwen die in Nederland bevallen ervaren dit als traumatisch. Daarnaast zijn er veel vrouwen die negatief terug kijken op hun bevalling.

Wat veel vrouwen hierin gemeen hebben, is dat ze de controle zijn verloren. Het gevoel hebben gehad niet gehoord te worden, niet series genomen zijn en niets meer te vertellen hadden.

Tijdens het programma ‘Relaxed bevallen vanuit Regie’ behandelen we  ontzettend veel onderwerpen. Na het volgen van het programma heb je een realistisch en duidelijk beeld van hoe een bevalling werkt en wat jij kan doen om in regie te blijven. Je hebt geleerd hoe je een goede samenwerking aan kan gaan met zorgverleners, ook wanneer je deze niet kent (wanneer je in het ziekenhuis gaat bevallen).  Je hebt kennis van hypnobirthing, wat je rechten tijdens en na de bevalling met betrekking tot werken zijn, je weet wat je wensen zijn, maar weet ook wat je kan verwachten als alles toch opeens anders loopt.

Uiteindelijk weet je nooit hoe je bevalling gaat verlopen, maar door kennis, actie en zelfvertrouwen kan jij ervoor zorgen dat je je droombevalling creëert, ook wanneer het allemaal anders loopt.

Cookie-instellingen