Hoofdmenu
Agenda
Submenu

Hoogbegaafd Geluk Café onder leiding van Sabine Hessels, "Hoogbegaafd Opvoeden"

02-01-2024

Begin

10-01-2024 om 19:15

Einde

10-01-2024 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

| Woensdagavond 10 januari komt Sabine Hessels opnieuw naar de LimonadeBrigade om ouders/verzorgers van (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen de gelegenheid te geven om elkaar te ontmoeten en samen ervaringen uit te wisselen. Met deze avond als thema: ‘hoogbegaafd opvoeden’. Alsof opvoeden niet al ee

De avond start met een stukje theorie over hoogbegaafdheid en over hoogbegaafdheid in de opvoeding. Er is ruimte om vragen te stellen, twijfels te delen en met elkaar in gesprek te gaan. Het kan heel helpend zijn om andere ouders te spreken en te horen; hun verhaal, je eigen verhaal en de uitdagingen die elke ouder en elk hoogbegaafd kind tegenkomen. Sabine, moeder van 4 hoogbegaafde kinderen, is ervaringsdeskundige en weet daarom als geen ander hoe enorm waardevol het kan zijn om ouders te ontmoeten die in een soortgelijke situatie zitten.

Het Hoogbegaafd Geluk Café vindt plaats op woensdagavond 10 januari in de bibliotheek aan de Groenmarkt in Gorinchem. Vanaf 19.15 uur zijn ouders welkom. De avond start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Toegang is gratis. Voor de koffie/thee vragen we een kleine bijdrage. Je kunt je aanmelden via: hoogbegaafdgeluk@outlook.com.

Cookie-instellingen