Hoofdmenu
Agenda
Submenu

HoogBegaafd Geluk Café | Passend onderwijs

04-09-2023

Begin

13-09-2023 om 19:15

Einde

13-09-2023 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Groenmarkt 1, Bibliotheek

Deze avond start ook weer het HoogBegaafd Geluk Café. Sabine nodigt alle ouders van (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen van harte uit om te komen luisteren en ook om te komen delen. Juist de ervaringen van andere ouders kunnen enorm waardevol zijn. Inloop vanaf 19.15 uur, rond 21.00u sluiten we af.

De meeste kinderen zijn weer naar school. Een passende, geen passende of geen onderwijsplek. De combinatie hoogbegaafdheid en school is een interessante combinatie. Want welk onderwijs is nu eigenlijk geschikt voor deze doelgroep? Wat mag je verwachten en vragen van school? Wat zijn nu eigenlijk de onderwijsbehoeften van een hoogbegaafd kind? Welke soorten scholen zijn er? En welke manieren van leren zijn er ook nog in plaats van school? Na het delen van kennis aan de hand van een presentatie is er ruimte voor vragen, ervaring en gesprekken. 

Na het delen van kennis aan de hand van een presentatie is er ruimte voor vragen, ervaringen en gesprekken. Het kan heel helpend zijn om andere ouders te spreken en te horen; hun verhaal, je eigen verhaal en de uitdagingen die elke ouder en elk hoogbegaafd kind tegenkomen. Sabine, moeder van 4 hoogbegaafde kinderen, is ervaringsdeskundige en weet daarom als geen ander hoe enorm waardevol het kan zijn om ouders te ontmoeten die in een soortgelijke situatie zitten.

Het Hoogbegaafd Geluk Café vindt plaats op woensdagavond 13 september in de bibliotheek aan de Groenmarkt in Gorinchem. Vanaf 19.15 uur zijn ouders welkom en de avond start om 19.30 uur. Toegang is gratis. Voor de koffie/thee vragen we een kleine bijdrage.

Nieuwsgierig geworden? Je kunt je aanmelden via: hoogbegaafdgeluk@outlook.com. Zo weten we ook direct hoeveel mensen we kunnen verwachten. Sabine ziet uit naar jullie komst deze avond.

Cookie-instellingen