Hoofdmenu
Agenda
Submenu

MamaCafe | De week van Lezen en Schrijven

04-09-2023

Begin

15-09-2023 om 10:00

Einde

15-09-2023 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Groenmarkt 1, Bibliotheek

Van 8 tot 15 september is het de Week van Lezen en Schrijven. In deze week wordt er extra aandacht gevraagd voor laaggeletterdheid. Tijdens het MamaCafé wordt er voorgelezen voor de kleintjes. Komen jullie ook luisteren? Stap gewoon naar binnen en wees welkom, zien we jou vandaag?

In Nederland hebben 2,5 miljoen mensen moeite met lezen, schrijven en/of rekenen. Om ervoor te zorgen dat deze doelgroep ook aan de samenleving mee kan doen, worden er tijdens de Week van Lezen en Schrijven allerlei activiteiten georganiseerd door diverse bedrijven en organisaties; De LimonadeBrigade draagt daar ook haar steentje aan bij.

Iedere vrijdagochtend vindt het MamaCafé plaats, kom samen met jou kindje langs.

Op deze ochtend kun je andere ouders ontmoeten, wissel handige opvoedtips uit of sluit nieuwe vriendschappen. Het kan allemaal op vrijdagochtend bij het MamaCafé. Er is volop speelgoed aanwezig, er is een box en een verschoning gelegenheid voor je kleintje. 

Maandelijks komt er een deskundige meer vertellen over een opvoedthema of over andere onderwerpen kletsen en-/ of iets doen.

Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening.

Het MamaCafé vindt plaats in de bibliotheek aan de Groenmarkt van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Cookie-instellingen