Hoofdmenu
Agenda
Submenu

PeuterCafé | De week van Lezen en Schrijven

04-09-2023

Begin

13-09-2023 om 10:00

Einde

13-09-2023 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Groenmarkt 1, Bibliotheek

Tijdens het PeuterCafé wordt voorgelezen voor de kleintjes. Daniëlle komt met haar vertelkastje vol mooie verhalen. Komen jullie ook luisteren? Naar welke verhalen komen jullie luisteren deze week nog meer luisteren, zie ook in de agenda het MamaCafé en de Ouder Kind Inloop voor meer informatie!

Van 8 tot 15 september is het de Week van Lezen en Schrijven. In deze week wordt er extra aandacht gevraagd voor laaggeletterdheid. Woensdagochtend 13 september en vrijdagochtend 15 september staat daarom het voorlezen centraal bij het PeuterCafé, de Ouder Kind Inloop en het MamaCafé.

In Nederland hebben 2,5 miljoen mensen moeite met lezen, schrijven en/of rekenen. Om ervoor te zorgen dat deze doelgroep ook aan de samenleving mee kan doen, worden er tijdens de Week van Lezen en Schrijven allerlei activiteiten georganiseerd door diverse bedrijven en organisaties; De LimonadeBrigade draagt daar ook haar steentje aan bij.

Iedere woensdagochtend vindt er in de bibliotheek vanuit de LimonadeBrigade het PeuterCafé plaats. Op deze ochtend zijn er leuke, interessante activiteit te doen, kom samen met je kindje(s) en ontmoet andere ouders tijdens het PeuterCafé om gezellig te kletsen.

Maandelijks komt een deskundige meer vertellen over een opvoedthema of een ander onderwerp, wat interessant is voor ouders.

Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening. Aanmelden is niet nodig, dus loop gezellig binnen en geniet van het samen zijn met jou kindje.  

Het PeuterCafé vindt elke woensdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur plaats in de Bibliotheek aan de Groenmarkt.

Kom je ook?

Cookie-instellingen