Hoofdmenu
Agenda
Submenu

MamaCafé | Kliederen met water

08-08-2023

Begin

18-08-2023 om 10:00

Einde

18-08-2023 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Bibliotheek, Groenmarkt 1

En we zijn er weer, De LimonadeBrigade is weer van start! Vrijdag 18 augustus starten we het MamaCafé in de binnenstad. Gezellig bijkletsen met elkaar! En met mooi weer, kliederen met water.

Als het mooi weer is, gaan we lekker kliederen met water en sowieso gaan we gezellig al onze vakantiebelevenissen uitwisselen. Zien we jullie ook weer deze vrijdagochtend?

Wil je gezellig andere moeders ontmoeten, handige opvoedtips uitwisselen of nieuwe vriendschappen sluiten? Het kan allemaal op vrijdagochtend samen met je kindje! De gastvrouw of professional beantwoordt vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante thema’s en kun je even je vraag kwijt.

Meedoen aan de genoemde activiteiten is niet verplicht, jullie mogen ook gewoon lekker komen spelen en limonade, koffie of thee drinken. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening.

Het MamaCafé is op vrijdagochtend van 10 tot 12 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem.

Cookie-instellingen