Hoofdmenu
Agenda
Submenu

MamaCafé en Ouder Kind Inloop | Amerikaanse Picknick bij de Buiten de Waterpoort

21-06-2023

Begin

14-07-2023 om 09:30

Einde

14-07-2023 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Buiten de Waterpoort

Samen met de ouders en kinderen van de Ouder Kind Inloop uit de Haarwijk en het MamaCafé in de binnenstad, sluiten we dit seizoen af. Daarna zij we allemaal vier weken gesloten voor een welverdiende zomervakantie!

Vrijdagochtend 14 juli sluiten we samen met de ouders en kinderen van de Ouder Kind Inloop uit de Haarwijk en het MamaCafé uit de binnenstad dit seizoen af. Daarna is De LimonadeBrigade vier weken gesloten zodat een ieder die daar deel van uitmaakt kan genieten van een welverdiende zomervakantie!

Met elkaar gaan we naar Buiten de Waterpoort voor een gezellige Amerikaanse picknick en om samen te spelen. Kinderen die dit leuk vinden kunnen worden geschminkt. 

We nodigen iedereen uit om iets lekkers mee te brengen wat we gezamenlijk kunnen eten. Wij zorgen dan voor koffie, thee, limonade en de spelletjes. Iedereen is welkom vanaf 9.30 tot 12.00 uur.

Deze ochtend, 14 juli valt in de eerste week van de zomervakantie van de scholen en is tevens onze laatste week met activiteiten. Daarna is De LimonadeBrigade (en dus ook het MamaCafé en de Ouder Kind Inloop) gesloten tot en met 11 augustus. Op  vrijdagochtend 18 augustus worden de activiteiten van het MamaCafé en de Ouder Kind Inloop weer opgestart.

Cookie-instellingen