Hoofdmenu
Agenda
Submenu

Hoogbegaafd Geluk Café | Ontmoeten

30-05-2023

Begin

14-06-2023 om 19:00

Einde

14-06-2023 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Bibliotheek, Groenmarkt 1

Woensdagavond 14 juni komt Sabine Hessels opnieuw naar de LimonadeBrigade om ouders/verzorgers van (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen de gelegenheid te geven om elkaar te ontmoeten en samen informatie uit te wisselen.

Als ouder van een hoogbegaafd kind is het vaak een enorme zoektocht: Hoe ga je om met de herkenning en erkenning? Met het beeld dat veel mensen van hoogbegaafdheid hebben en de uitdagingen die erbij komen kijken? Het kan heel helpend zijn om andere ouders te spreken en te horen; hun verhaal, je eigen verhaal en de uitdagingen die elke ouder en elk hoogbegaafd kind tegenkomen. Sabine, moeder van 4 hoogbegaafde kinderen, is ervaringsdeskundige en weet daarom als geen ander hoe enorm waardevol het kan zijn om ouders te ontmoeten die in een soortgelijke situatie zitten.

Woensdagavond 14 juni zal in het teken staan van gewoon gezellig ontmoeten, (h)erkennen en even lekker bijkletsen. Sabine nodigt alle ouders van (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen van harte uit om te komen luisteren en ook om te komen delen. Juist de ervaringen van andere ouders kunnen enorm waardevol zijn. Uiteindelijk willen we allemaal het beste voor ons kind.

Dit is de laatste editie voor de zomervakantie. Vanaf 19:00 zijn ouders welkom en de avond start om om 19:30 uur. Toegang is gratis. Voor de koffie/thee vragen we een kleine bijdrage.

Nieuwsgierig geworden? Je kunt je aanmelden via: hoogbegaafdgeluk@outlook.com. Zo weten we ook direct hoeveel mensen we kunnen verwachten. Sabine ziet uit naar jullie komst deze avond.

Cookie-instellingen