Hoofdmenu
Agenda
Submenu

PeuterCafé | Nationale Media Ukkie dagen

21-02-2023

Begin

29-03-2023 om 10:00

Einde

29-03-2023 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Bibliotheek, Groenmarkt 1

In samenwerking met de bibliotheek besteden wij hier ook aandacht aan. Rondom het thema bewegen gaan we aan de slag met de Bee-Bot. Dit is een kindvriendelijke robot in de vorm van een bij. Kinderen kunnen de Bee-Bot bedienen met de zeven knoppen op zijn rug.

Om van punt A naar punt B te komen moet Bee-Bot van tevoren de juiste commando’s krijgen. Bijvoorbeeld: twee stappen vooruit, een keer naar rechts en dan weer een stap vooruit. De Bee-Bot kan vooruit en achteruit lopen, maar ook rondjes draaien! Doen jullie mee? 

Iedere woensdagochtend vindt er in de bibliotheek vanuit de LimonadeBrigade het PeuterCafé plaats. Op deze ochtend zijn er leuke, interessante activiteit of kom samen te doen met je kindje of je kan gewoon gezellig samen komen spelen en kletsen met andere ouders

Maandelijks komt een deskundige meer vertellen over een opvoedthema of een ander onderwerp, wat interessant is voor ouders.

Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening. Aanmelden is niet nodig, dus loop gezellig binnen en geniet van het samen zijn met jou kindje.  

Het PeuterCafé vindt elke woensdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur plaats in de Bibliotheek aan de Groenmarkt.

Kom je ook?

Cookie-instellingen