Hoofdmenu
Agenda
Submenu

Hoogbegaafd Geluk Café | (Over) Gevoeligheden

23-02-2023

Begin

08-03-2023 om 19:00

Einde

08-03-2023 om 20:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Bibliotheek, Groenmark 1

Lang niet alle gevoelige kinderen zijn hoogbegaafd, toch zijn veel hoogbegaafde kinderen wel gevoelig. Veel hoogbegaafde kinderen leven veel intenser, de één zal het meer laten blijken dan de ander en ieder heeft manieren om hier mee om te gaan. Welke gevoeligheden zijn er allemaal? Hoe kan je hierm

Als ouder van een hoogbegaafd kind is het vaak een enorme zoektocht: Hoe ga je om met de herkenning en erkenning? Met het beeld dat veel mensen van hoogbegaafdheid hebben en de uitdagingen die erbij komen kijken?
Het kan helpen om andere ouders te spreken en hun verhaal te horen.

November 2022 organiseerde Sabine Hessels het eerste HoogbegaafdGeluk-Cafe vanuit de Limonadebrigade. Het was een intense avond met een grote opkomst, waar veel ouders van (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen elkaar vonden.

Er blijkt veel behoefte aan zowel ontmoeten als aan informatie. Daarom is besloten het HoogbegaafdGelukC-Café elke twee woensdag van de maand te organiseren. Waarbij de ene maand een thema centraal staat en de volgende maand vooral ontmoeten centraal staat. 

Naast informatie zullen ook ouders de ruimte krijgen hun kennis en ervaring delen met anderen. We nodigen alle ouders van (vermoedelijk) hoogbegaafde ouders van harte uit om te komen luisteren en ook om te komen delen. Want juist de ervaringen van andere ouders kunnen enorm waardevol zijn. Want uiteindelijk willen we allemaal het beste voor ons kind.

U kunt zich alvorens aanmelden via: hoogbegaafdgeluk@outlook.com en we zien u graag tegemoet.

Cookie-instellingen