Hoofdmenu
Agenda
Submenu

PeuterCafé | Kerstkapsels | JJGZ op bezoek

07-12-2022

Begin

14-12-2022 om 10:00

Einde

14-12-2022 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Bibliotheek, Groenmarkt 1

Met de feestdagen in het vooruitzicht brengen Daniëlle en Manninne ouders op een idee voor “feestelijke haren”. Hoe kun je haren invlechten of maak je kleine voorwerpen vast in het haar? Ook komt vandaag Ellen de Klein op bezoek van JJGZ, zij zal vanaf 10.30 uur aanwezig zijn voor een vragenuurtje.

Met de feestdagen in het vooruitzicht brengen Daniëlle en Manninne ouders op een idee voor “feestelijke haren”. Hoe kun je haren invlechten of maak je kleine voorwerpen vast in het haar? Zij gaan het voordoen bij kinderen die dit leuk vinden. Voor de materialen wordt gezorgd en met de spiegel kunnen de kinderen zichzelf bewonderen.

Ook Ellen de Klein van JJGZ komt om 10.30 uur, voor een vragenuurtje voor de ouders.

We hebben er een win, win gedachte van gemaakt. De kinderen krijgen een feestelijke look en de ouders kunnen met hun vragen terecht bij Ellen

Iedere woensdag hebben we een leuke, interessante activiteit om samen te doen en kun je samen met je peuter komen spelen. Maandelijks komt een deskundige meer vertellen over een opvoedthema, kletsen of iets doen.

Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening. Aanmelden is niet nodig, loop gezellig binnen.  

Het PeuterCafé vindt elke woensdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur plaats in de Bibliotheek aan de Groenmarkt. Kom je ook?

Kijk in de agenda voor actuele informatie, of kom gewoon langs en je laten verassen!

Cookie-instellingen