Hoofdmenu
Agenda
Submenu

Theatervoorstelling Richard III (10+) I Theater Peeriscoop

04-10-2022

Begin

23-10-2022 om 15:00

Einde

23-10-2022 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De beroemdste schrijver óóit schreef een stuk over jou! Leuk hoor, alleen ben je het absoluut niet eens met de inhoud. Dat overkomt Richard III. Hij kan er maar niet over uit hoe hij wordt neergezet in het befaamde toneelstuk van Shakespeare

"Dit is belachelijk! Kijk nou wat hier staat: 'Richard III was de grootste slechterik aller tijden.' Mijn moeder draait zich om in haar graf. Als dat waar was, dan zou ze me toch niet haar hele leven lang 'haar snoesje' hebben genoemd? Nepnieuws, dat is het! Waar is die vent, die zogenaamde grootste schríjver aller tijden, die, die Shakespeare. Hij mag dit eens even lekker komen uitleggen!"

In deze snelle bewerking van ‘Richard III’ (10+) vol verraad om de kroon in handen te krijgen zien we hoe gevaarlijk woorden kunnen zijn. Zeker als ze zwart op wit staan, want gehaat of geliefd kun je worden in slechts één zin. Na ‘Romeo & Julia’ is dit de tweede voorstelling van Goedemorgen Theaterproducties die Shakespeare eer aan doet, maar wel met een frisse blik en zo een jong publiek het verhaal laat ontdekken.

Kijk voor de exacte tijd van aanvang, informatie en kosten op de website van Theater Peeriscoop. 

Cookie-instellingen