Hoofdmenu
Agenda
Submenu

MamaCafé | Slaapadviezzz

28-03-2022

Begin

01-04-2022 om 10:00

Einde

01-04-2022 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

LimonadeBrigade, Groenmarkt 1 Gorinchem

Vrijdag 1 april komen Wietske Borsje en Esther de Jager van Slaapadviezzz uit Alblasserdam naar het MamaCafé om advies te geven om meer te vertellen over liefdevolle manieren om je kindje beter te laten (door)slapen.

Wietske en Esther zijn beide slaapcoach en onrustdeskundige voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Ook zijn zij ervaringsdeskundigen als moeders van slecht slapende kleintjes. Zij weten dan ook als geen ander hoe frustrerend het gebrek aan slaap bij je kindje (en dus ook bij jezelf) kan zijn!

Deze ochtend geven zij in het MamaCafé graag adviezen aan ouders om het slapen te verbeteren. Het kan daarbij gaan om kindjes met lichamelijke onrust, maar de dames kunnen ook meedenken en bijsturen bij kindjes die normaal gesproken goede slapers zijn maar tijdelijk wat minder goed slapen. Uiteraard kun je ook andere vragen met betrekking tot het slapen van je kleintje aan hen stellen.

Wil je gezellig andere moeders ontmoeten, handige opvoedtips uitwisselen of nieuwe vriendschappen sluiten? Het kan allemaal op vrijdagochtend 1 april samen met je kindje! De gastvrouw of professional beantwoordt vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante thema’s en kun je even je vraag of ei kwijt.

Ben je zwanger of moeder met jonge kinderen, dan is het MamaCafé er voor jou. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening. Het MamaCafé vindt plaats op vrijdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur in de LimonadeBrigade, in de bibliotheek aan de Groenmarkt 1 in Gorinchem.

Cookie-instellingen