Hoofdmenu
Agenda
Submenu

PeuterCafé | Vragenuurtje Jong JGZ

16-03-2022

Begin

23-03-2022 om 10:00

Einde

23-03-2022 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Woensdag 23 maart komt Ellen de Klein van JongJGZ naar het PeuterCafé om alle vragen die er bij jullie leven over jullie kindje te stellen. Dit vragenuurtje zal vanaf de 23e maart maandelijks plaats gaan vinden in het PeuterCafé.

Zoals jullie weten werkt het consultatiebureau (onderdeel van JongJGZ) samen met het PeuterCafé. Vanuit deze samenwerking is het idee ontstaan om een laagdrempelig vragenuurtje tijdens het PeuterCafé te creëren.

Vanaf 23 maart zal Ellen de Klein van JongJGZ 1 keer per maand aanwezig zijn van 10:30-11.30. Gedurende dit uurtje kunnen jullie allerlei vragen stellen die betrekking hebben op jullie kindje. Dit kan bijvoorbeeld gaan over slaapproblemen, zindelijk worden, de peuterpuberteit, bezoek aan de peuteropvang, de spraaktaalontwikkeling van je kind of net waar je op dat moment mee zit of behoefte aan hebt. Ellen kijkt er naar uit om jullie binnenkort te zien en te spreken.

Gezellig andere moeders ontmoeten, handige opvoedtips uitwisselen of nieuwe vriendschappen sluiten. Het kan allemaal op woensdagochtend samen met je kindje! De gastvrouw of professional beantwoordt vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante thema’s en kun je even je vraag kwijt.

Ben je zwanger of moeder met jonge kinderen, dan is het PeuterCafé er voor jou. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening.

Het PeuterCafé is op woensdagochtend van 10 – 12 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem.

Adres

limonadebrigade,  Groenmarkt 1,    Gorinchem

Overige locatiegegevens

Datum:

23 maart 2022

Starttijd:

10:00

Eindtijd:

12:00
Cookie-instellingen