Hoofdmenu
Agenda
Submenu

PeuterCafé | Peutervoorstelling Daantje in de dierentuin

17-02-2022

Begin

08-06-2022 om 10:00

Einde

08-06-2022 om 10:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De LimonadeBrigade is woensdag 8 juni om 10.00 uur het toneel voor de peutervoorstelling Daantje in de dierentuin. Deze voorstelling van Kindertheater ZieZo duurt 30 minuten.

Daantje in de dierentuin

Daantje is jarig en mag voor de eerste keer mee naar de dierentuin. Dat betekent avontuur en een boel plezier. Wat doen die apen gek en wat is zo’n olifant toch groot. Een stokstaartje, daar had Daantje nog nooit van gehoord! En heb je wel eens een giraf zien drinken? Of een haai vlak langs je neus zien schieten? Nou, Daantje maakt het allemaal mee!

Theater ZieZo laat de kinderen het verhaal van Daantje beleven door middel van toneel, dans en livemuziek.  De spelers betrekken telkens hun publiek erbij. De kinderen worden uitgenodigd niet alleen te kijken en te luisteren, maar ook mee te zingen, te spelen, te dansen. Ze gebruiken hun fantasie om de specifieke eigenschappen van de dieren uit te beelden. De kinderen leren een liedje waarmee ze van het ene dier naar het volgende trekken.

Theater ZieZo

Theater ZieZo uit Dordrecht betovert al jaren kinderen en volwassenen met haar kindervoorstellingen. De multidisciplinaire voorstellingen vol zang, dans, muziek en choreografie zijn speciaal door Linde Löbert, oprichter en eigenaar, gemaakt om het jongste publiek te betoveren en zich te verwonderen in de wereld van het theater. Linde neemt kinderen echt mee in haar voorstellingen, ze maakt theater mèt kinderen en niet alleen voor kinderen. Het gaat erom dat kinderen zich verbonden voelen met een voorstelling, dat ze “in het verhaal kruipen” en voldaan en blij naar huis gaan.

Aanmelden

Via deze link kan je jullie peuters hiervoor aanmelden.

Adres

De LimonadeBrigade,  Groenmarkt 1,    Gorinchem

Overige locatiegegevens

Datum:

8 juni 2022

Starttijd:

10:00

Eindtijd:

10:30
Cookie-instellingen