Hoofdmenu
Agenda
Submenu

Voorstelling theatergroep Matrose in Peeriscoop (8+)

17-02-2022

Begin

02-03-2022 om 14:00

Einde

02-03-2022 om 15:15

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Wanneer deel je met elkaar? Wat is van jou, je ouders of de wereld? De Grijsaards is een beeldende vertelling over samen delen en tevreden zijn. Een energieke voorstelling gespeeld tussen en met het publiek.

Manon Poort, Marieke Braaksma & Jordy Roeten. Drie theatermakers afgestudeerd aan de Hogeschool voor de kunsten Utrecht. Drie dikke maten met een voorliefde voor klassieke toneelstukken. Vier wervelende locatievertellingen die op toegankelijke wijze dwars door alle hoeken van het publiek worden gespeeld.

Naar het gedicht Filemon en Baucis van Ovidius. Een man en een vrouw zijn al jaren samen. Ze zijn oud. Ze zijn arm. Ze zijn grijs. Laten we ze voor het gemak de Grijsaards noemen. Voor hun deur staan drie mensen. Ze zijn groot. Ze zijn hongerig. Ze dragen een net pak. Laten we ze voor het gemak de Bazen noemen.

De bazen komen van ver en zijn op zoek naar eten en een slaapplek. De Grijsaards twijfelen geen moment en bereiden, met het kleine beetje eten dat ze hebben, een feestmaal. Zelf gaan ze met een lege maag naar bed en dat blijft niet onopgemerkt door de bazen.

Entree bedraagt € 10,00 inclusief een ranja en wat lekkers. De voorstelling begint om 14.00 uur en duurt ongeveer een uur. Dee foyer en kassa van theater Peeriscoop zijn vanaf 13.00 uur geopend. Kaarten zijn online te bestellen via deze link.

Adres

Theater Peeriscoop,  Boerenstraat 11B,    Gorinchem

Overige locatiegegevens

Datum:

2 maart 2022

Starttijd:

14:00

Eindtijd:

15:15
Cookie-instellingen