Hoofdmenu
Inspiratie en informatie voor ouders in Molenlanden
Submenu

Ontmoeten & Spelen | 'Draag je rijk'

28-08-2023 258 keer bekeken

Begin

08-12-2023 om 09:30

Einde

08-12-2023 om 11:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Giessenburg, Van Brederodestraat 1

‘Draag je rijk’ Draagconsulent Anita van Kraamzorg de Waarden is er ook. Anita’s missie is om met je mee te denken over het dragen van je kindje binnen jullie wensen en mogelijkheden.

Waarom zou je kiezen voor dragen? Welke draagdoek kies je en hoe gebruik je deze? Al deze vragen én alle vragen die je zelf hebt, kun je deze ochtend stellen aan Anita.

Je herkent het vast wel… waar haal je inspiratie vandaan om iets leuks te gaan doen met je kind? Waar vind je inspiratie dichtbij huis over opvoeden en opgroeien? Waar kun je even bijpraten met andere ouders over de fase waarin jullie zitten. Baby, peuter of de basisschoolleeftijd. Dat kan op de inspiratieplekken van De LimonadeBrigade in Molenlanden.

Op de inspiratieplek kan je even lekker neerploffen, kletsen, boekjes lezen, spelen met je kind, meedoen aan activiteiten, inspiratie op doen op het gebied van opgroeien, ervaringen uitwisselen met andere ouders en soms schuift er een professional aan voor een bakkie koffie. Deze inspiratieplekken zetten we op met een lokaal team van ouders en professionals omdat het ouderschap prachtig & pittig tegelijkertijd kan zijn. De LimonadeBrigade is er door en voor alle ouders in Molenlanden. Wees welkom!

Cookie-instellingen