Hoofdmenu

LimonadeBrigade Lelystad wint Estafette award!

20-08-2023
0 reacties

Deze zomer heeft de LimonadeBrigade Lelystad de LimonadeBrigade Award ontvangen van Nanda van der Boom, oprichter van de LimonadeBrigade. Het team in Lelystad zet zich al vele jaren met passie in om ouders te versterken in de prachtige én pittige uitdaging van het ouderschap.

Interessant voor ouders

Opvoeden
Voeding
Ontspanning
Bewegen
Gedrag en emoties
Ouderschap
Relaties
Veiligheid
Duurzaamheid
Zorg goed voor jezelf
Zorg goed voor de wereld om je heen
Zwangerschap

Leeftijd

Kinderen 0 tot 2
Kinderen 2 tot 4
Kinderen 4 tot 8
Kinderen 8 tot 12
Kinderen 12+
Hele gezin
Volwassenen

Over de LimonadeBrigade

De LimonadeBrigade organiseert ontmoetingsmomenten, zoals het MamaCafé en PeuterCafé. Hier vinden ouders inspiratie en informatie over leuke activiteiten voor hun gezin, komen ze in contact met andere ouders, wisselen ervaringen uit en doen mee met diverse interessante activiteiten en thema’s. Daarbij verbindt de LimonadeBrigade ouders met het sociale en professionele netwerk om hen heen, zodat ze met zelfvertrouwen hun kind het beste kunnen meegeven. De uitdrukking “It takes a village to raise a child” is daarbij helemaal op zijn plaats.

Doorgeefaward

De LimonadeBrigade Award is uitgereikt aan het team in Lelystad, omdat zij zich al jaren vol energie en enthousiasme inzetten vanuit het gedachtengoed van de LimonadeBrigade voor de ouders en kinderen in Lelystad. Deze estafette-award wordt het komende schooljaar doorgegeven aan iemand, een activiteit of een organisatie die zich met hart en ziel inzet voor ouders en kinderen in Lelystad. Ben jij of ken je iemand die deze award verdient, geef het dan door aan de LimonadeBrigade!

Meer informatie

Ben je benieuwd wat er allemaal te doen is bij de LimonadeBrigade? Kom dan gezellig op woensdag- of vrijdagochtend naar het inspiratiepunt in de bibliotheek! We zijn er van 10.00 tot 12.00 uur. Of neem een kijkje op de website www.limonadebrigade.nl/lelystad. Of op Facebook en Instagram. Leuk als je komt!

Afbeeldingen

Cookie-instellingen