Hoofdmenu
Submenu

Even tijd voor jezelf @ MamaCafé (special)

Begin

15-11-2023 om 10:00

Einde

15-11-2023 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Flevomeer Bibliotheek Lelystad, Promesse 4, 8223 AM Lelystad

Even tijd voor jezelf en genieten van me-time. Kies uit 4 gratis en relaxte workshops waarbij je even lekker kunt ontspannen en inspiratie opdoet. De workshops worden gegeven door ervaren professionals. Er zijn extra gastvrouwen aanwezig om op de kinderen te letten tijdens de workshops!

Tijdens het MamaCafé op woensdag 15 november in de bibliotheek staat ‘me time’ centraal. Een bijzonder MamaCafé waarin je als ouder een keer centraal staat! We bieden gratis korte workshops aan waarin je je even lekker kunt ontspannen en inspiratie kunt opdoen welke mogelijkheden hiervoor zijn.

  1. Nek- en schoudermassage op de massage-stoel - door coach Danitsja Helfensteijn, Danitsja coaching & massage praktijk
  2. Bingo met tips voor quality-time - door Jeanette en Laura van MDFlevoland
  3. Coachingsessie ‘Jouw innerlijke kind’ - door opgroeicoach Tessa Dillerop, Praktijk Binnenblik
  4. Coachingsessie 'Gun jezelf een geluksroute boost' - door coach Joyce Busch

Je kunt kiezen uit 4 gratis workshops van een kwartier. Deze worden gegeven door ervaren professionals. Er zijn extra gastvrouwen aanwezig om tijdens de workshops op de kinderen te letten. Je kunt kiezen of en aan welke workshops je mee wilt doen (indien er plek is). Tussen de workshops zit voldoende tijd om je weer bij je kind(eren) te voegen. De workshops zijn verspreid op diverse plekken in de bibliotheek, in de buurt van het MamaCafé.

We weten niet hoe druk het wordt en of er dus voldoende plek is voor iedereen om de gewenste workshops te volgen. Bij aanvang (10:00 uur) kan men zich intekenen voor de workshops, dus wees er op tijd bij!

Cookie-instellingen