Hoofdmenu
Submenu

Buik & Baby event @ Geboortezorg Lelystad

Begin

07-10-2023 om 10:00

Einde

07-10-2023 om 14:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Geboortezorg Lelystad, Ketelmeerstraat 150, 8226 JX Lelystad

LimonadeBrigade Lelystad organiseert i.s.m. Lisa Lelystad het Buik & Baby event op zaterdag 7 oktober van 10.00 tot 14.00 uur bij Geboortezorg Lelystad. Daar kun je als ouders én als ouders-to-be terecht voor informatie en inspiratie over zwangerschap en je kleintje. Toegang is gratis!

Het Buik & Baby event vindt plaats in het gebouw van Geboortezorg Lelystad aan de Ketelmeerstraat 150 in Lelystad.

Over het Buik & Baby event

LimonadeBrigade Lelystad organiseert i.s.m. Lisa Lelystad in deze Week van de Opveoding leuke en interessante activiteiten, speciaal voor ouders/opvoeders, waaronder het Buik & Baby event op zaterdag 7 oktober van 10.00 tot 14.00 uur bij Geboortezorg Lelystad. Daar kun je als ouders en als ouders-to-be terecht voor informatie en inspiratie over zwangerschap en je kleintje.

Zo kan je baby lekker spetteren in de babyspa, kun je draagdoeken uitproberen, een goed gesprek voeren met coach Selina, snuffelen tussen de gratis babyspullen en -kleertjes, je baby laten meten en wegen en je te kleine luiers inleveren bij de Luierbank!

Ook zijn er volop leuke dingen te doen voor de kleintjes. Doe mee aan peutersport bij de Sport Instuif, blader door de vele boekjes die Flevomeer Bibliotheek Lelystad meeneemt of bekijk het BoekStart koffertje. Maar je kunt ook een echt diploma voor kraamverzorgster halen!  De toegang is gratis en je kunt gewoon binnenlopen!

Enkele van de aanwezige organisaties (deze lijst wordt nog aangevuld):

  • Kraamzorg een mooi begin
  • Babyspa - met leuke acties
  • Icare - meten en wegen van je baby
  • LimonadeBrigade - met een knutseltafel en koffie & thee
  • Coachpraktijk De roze donderwolk
  • Luierbank Lelystad

 

Over de Week van de Opvoeding

Van 2 t/m 8 oktober 2023 is de Week van de Opvoeding. Dit jaar is het thema ‘Samen delen, samen weten’.

Voor elke ouder is het belangrijk om contact te maken met andere ouders, maar ook met anderen uit de omgeving die bij de opvoeding van jouw kind(eren) betrokken zijn. Door ervaringen en kennis te delen, komen we dichter bij elkaar. Daarom organiseert LimonadeBrigade Lelystad i.s.m. Lisa Lelystad deze week extra activiteiten waarbij informatie en ervaringen uitwisselen centraal staat. Want door samen te delen, weten we meer!

Programma

4/10 MamaCafé • Zwanger, Mama & Baby Fit
Lees verder
5/10 Workshop • Hoe houd ik opvoeden leuk? 
Lees verder
6/10 PeuterCafé • Babymassage 
Lees verder
7/10 Buik & Baby event • leuk voor ouders en ouders-to-be 
Lees verder
Cookie-instellingen