Hoofdmenu

De tuin in!

82 keer bekeken

Narcissen, krokussen en hyacinten 🪻... In het voorjaar zie je ze elk jaar overal weer opduiken! Hoogste tijd dus om zelfs ooks eens lekker de tuin 🪱 in te gaan! Leuk voor jou, maar zeker ook voor je kind(eren)😀. Bekijk hier de leukste tips van Dop & Erwt en van Ouders van nu!

Soort activiteit

Natuur & dieren
Experimenten

Leeftijd

Kinderen 0 tot 2
Kinderen 2 tot 4
Kinderen 4 tot 8
Kinderen 8 tot 12
Kinderen 12+
Hele gezin

Tips van Dop & Erwt

Jaap en Aafke van Dop & Erwt  zijn regelmatig te gast bij het MamaCafé van De LimonadeBrigade Lelystad. Zij geven graag hun 2 belangrijkste tips aan ons door. En wij delen ze weer met jullie! Komen ze:

1. Maak het niet te moeilijk

Ga naar het bos, pluk wilde bloemen met je kleine. Maak een krans met madeliefjes. Wees niet te bang voor gevaren, zoals bijvoorbeeld giftige planten (natuurlijk bestaan die wel).   Natuurlijk wel opletten op doorns en stekels, en afval zoals glas etc.

2. Je bent nooit te klein!

Met baby's en kleuters kun je OOK de tuin in! Kruipen over gras (waar geen honden komen) is heel fijn om te doen. Of laat de kleine in de kinderwagen naar de boomkruinen en de lucht erboven kijken. Zo ontdekken baby's de wereld!

Tuinieren met kinderen

Ouders van Nu  geeft je superleuke tips: van bloembollen planten 🌷tot vogelhuisjes ophangen 🐦 en van een moestuintje 🌱 beginnen tot een insectenhotel 🐝 bouwen. Waar ga jij mee beginnen?

Klik hier  voor het blogbericht

#detuinin #tuinierenmetkinderen #voorjaar #lentekriebels #moestuintje #buitenspelen #samen #LimonadeBrigadeLelystad🍃

Afbeeldingen

Waarderen

0 (0 waarderingen)
Cookie-instellingen