Hoofdmenu

Verzamel digitale dierenkaarten in natuurgebieden!

34 keer bekeken

Een superleuke buitenactiviteit voor kinderen (7-12 jaar)! Je gaat met je smartphone en de app Perfect Earth Animals in de natuur op zoek naar virtuele dierenkaarten en ontdekt interessante weetjes over de dieren. Er zijn rond Lelystad heel veel dierenkaarten te vinden!

Soort activiteit

Buiten
Natuur & dieren
Sport & spel

Leeftijd

Kinderen 4 tot 8
Kinderen 8 tot 12
Kinderen 12+
Hele gezin

Lijkt de smartphone wel vastgelijmd aan de kinderhandjes? Niet getreurd; op deze manier komt die smartphone juist goed van pas en gaan jullie tóch lekker naar buiten!

Hoe werkt het?

Zet thuis de Perfect Earth Animals-app op je telefoon via de App Store of Google Play. De app bevat geen reclame en de privacy van de speler is beschermd, want er hoeven geen persoonlijke gegevens gedeeld te worden om de app te gebruiken. 

Op het kaartje in de app ontdek je in welke natuurgebieden je de dierenkaarten kunt vinden. In de buurt van Lelystad vind je er heeeeel veel! In de Oostvaardersplassen bijvoorbeeld. Maar ook in het Stadspark, het Zuigerplasbos en het Gelderse Hout!

Kom je binnen 50 meter van een verstopte dierkaart, dan wordt dit dier automatisch toegevoegd aan de verzameling op je telefoon. Op de kaart vind je ook leuke weetjes over het dier. En als je goed oplet, kom je het dier misschien ook wel in het echt tegen!

 

 

Afbeeldingen

Waarderen

0 (0 waarderingen)

Op de kaart

Een momentje...
Cookie-instellingen