Hoofdmenu

Kidsproof Flevoland

366 keer bekeken

Zoek je een leuk uitstapje met kinderen in de regio Flevoland? Op Kidsproof.nl vind je allerlei tips voor gezinsuitjes en kinderactiviteiten, favoriete kinderwinkels, kindvriendelijke restaurants, originele kinderfeestjes, gave clubjes etc. in de omgeving van Almere, Lelystad en Dronten.

Soort activiteit

Binnen
Buiten
Creatief
Techniek
Taal
Natuur & dieren
Sport & spel
Musea
Experimenten
Eten/drinken
Muziek, film, theater
Ontmoeten

Leeftijd

Kinderen 0 tot 2
Kinderen 2 tot 4
Kinderen 4 tot 8
Kinderen 8 tot 12
Kinderen 12+
Hele gezin

Wat gaan we doen vandaag? Zoek je iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag? Wil je met je kind op pad of samen er op uit? Of je nu een uitje of dagje weg zoekt voor de lente, de zomer, de herfst of de winter: er is zoveel te doen in de regio Flevoland!

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Almere, Lelystad en Dronten

Op Kidsproof Flevoland vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Almere, Lelystad, Dronten, Emmeloord, Biddinghuizen, Zeewolde, Urk en Noordoostpolder! Uit met kinderen? Kidsproof Flevoland verzamelt tips voor je om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of het hele gezin een leuk weekend of leuke dag in de regio Flevoland te beleven. Fijne eropuit tips voor met warm of heet weer, maar ook binnenuitjes voor als het regent of slecht weer is.

Afbeeldingen

Waarderen

0 (0 waarderingen)
Cookie-instellingen