Hoofdmenu
Speel & DeeltassenSamen spelen, samen delen!
Submenu

Speel & Deeltassen

Unieke Speeltas voor kinderen van alle leeftijden

De Speel & Deeltassen van LimonadeBrigade Lelystad zitten vol met speelgoed, boekjes en leuke materialen met handige beschrijvingen, tips en inspiratie. Voor binnen & buiten, samen of juist alleen, om te lezen, uit te proberen en je fantasie te volgen!

Er zijn tassen voor baby's, dreumesen, peuters en kleuters. Met muziekinstrumenten, ballonnen, voorleesboekjes, knutselmateriaal, knuffels, liedjes, puzzels en spelletjes om samen te doen. Super leuk om mee te spelen! Niet één tas is hetzelfde dus laat je verrassen en leen ze allemaal!

Lenen is gratis!

Een unieke Speel & Deeltas lenen? Dat kan voor een periode van 3 weken. Je betaalt bij het ophalen €5 die je weer terug krijgt bij het inleveren. Lenen is dus gratis!

Ophalen & inleveren

Je kunt de Speel & Deeltas ophalen of inleveren tijdens het MamaCafé (op woensdag van 10- 12 uur) of PeuterCafé (op vrijdag van 10 tot 12 uur) in de bibliotheek Lelystad.

Zijn alle Speel & Deeltassen uitgeleend? Geen nood, dan zetten we je naam op de lijst voor de eerstvolgende keer. We sturen je een e-mail als je een tas kunt komen ophalen.

Deze Speel & Deeltassen zijn er:

  • Thema 'Feest'
  • Thema 'Dieren'
  • Thema 'Eten'
  • Thema 'Seizoenen'

Haal een tas op!

Wil jij onze Speel & Deeltas graag lenen? Laat dit dan even weten aan Renata of één van de andere gastvrouwen tijdens een MamaCafé of PeuterCafé of stuur een mailtje naar lelystad@limonadebrigade.nl. Met jouw ervaringen kunnen we de Speel & Deeltas nog leuker maken!

 

Cookie-instellingen